Brugervejl.

Opstart af gasgrill

Optænding af en kulgrill

Direkte og indirekte stegning på kulgrill

 

Når man griller med indirekte varme, placerer man briketterne i begge sider af grillen og lægger kødet i midten (se foto). Det er vigtigt, at man lukker låget, når man griller indirekte, da lågets form fordeler varmen, så man opnår en jævn stegning af kødet.

Den direkte metode svarer til traditionel grillstegning. Maden placeres direkte over kullene. Denne metode benyttes til kød og grøntsager der skal stege I kort tid.

OutStanding grillens konstruktion i 2 lag stål gør, at grillen udnytter varmen meget bedre end andre grill-typer. Konstruktionen bevirker også, at man kun skal benytte få briketter ca. 10-12 stk. For at varme grillen tilstrækkeligt op.

OutStanding grillen er udstyret med ventiler I bunden og I låget. Ventilerne bruges til justering af temperaturen ventilerne bruges til justering af temperaturen.

Stegning på gasgrill

Rengøring og vedligehold

 

Den bedste måde at rense stålfladerne på dit OutStanding udekøkken er ved at bruge OutStandings rense- og pleje-spray. Start med at vaske den ønskede flade ren for snavs, støv og madrester.

Derefter tørres overfladen, så stålfladen er helt tør. Påfør herefter rense- og plejeproduktet. Hold flasken på ca. 15 cm. afstand, og tør efter med en tør klud. Du får det pæneste resultat ved at polere med stålets åre-retning.